Trang House / Nguyen Thanh Trung Architects

first_imgCopyAbout this officeNguyen Thanh Trung ArchitectsOfficeFollowProductConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesDuyên HàOn FacebookVietnamPublished on December 19, 2020Cite: “Trang House / Nguyen Thanh Trung Architects” 18 Dec 2020. ArchDaily. Accessed 10 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogSinkshansgroheBathroom Mixers – LogisVinyl Walls3MExterior Vinyl Finish – DI-NOC™ StonePartitionsSkyfoldWhere to Increase Flexibility in SchoolsTiles / Mosaic / GresiteCupa PizarrasVentilated Facade – CUPACLAD UprightGlassLAMILUXGlass Roof PR60ConcreteKrytonCrystalline Waterproofing – KIMSkylightsVELUX CommercialAtrium Longlight Skylights in ExperimentariumMetal PanelsLorin IndustriesAnodized Aluminum – Copper FinishesStonesFranken-SchotterWall Covering & CladdingWindowsRabel Aluminium SystemsMinimal Casement Windows – Rabel 8400 Slim Super Thermal PlusSwingsStudio StirlingHanging Chair – BasketWallcovering / CladdingArrigoni WoodsWood Cladding – AcousticMore products »Save想阅读文章的中文版本吗?Trang之家 / Nguyen Thanh Trung Architects是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream Houses CopyHouses•Duyên Hà, Vietnam Projects Trang House / Nguyen Thanh Trung Architects Trang House / Nguyen Thanh Trung ArchitectsSave this projectSaveTrang House / Nguyen Thanh Trung Architects “COPY” Manufacturers: AutoDesk, An Cuong, Hoa PhatArchitect In Charge:Nguyen Thanh TrungDesign Team:Doan Thi Thu Trang, Nguyen Thanh TrungClient:Nguyen Van HaiEngineering:Doan Thi Thu TrangLandscape:Doan Thi Thu TrangCity:Duyên HàCountry:VietnamMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Trieu ChienRecommended ProductsBlinds / Mosquito Nets / CurtainsBANDALUXConcealed Blind System – One-BoxRenders / 3D AnimationEnscape3D Real-Time Rendering SoftwareWoodLunawoodThermowood FacadesDoorsSaliceSliding Door System – Slider S20Text description provided by the architects. The project is a three-storey house for a family with five members built in Thanh Tri, Hanoi. Located in the north of Vietnam is a place with a tropical monsoon climate. Therefore, we identify the factors of natural ventilation and ventilation, sun shading as the most important. The solution we give is to arrange, a large skylight helps to naturally ventilate the house, wind through the large skylight to help air circulate easily through living spaces.Save this picture!© Trieu ChienSave this picture!Ground Floor PlanSave this picture!© Trieu ChienTo have a view throughout the living room, dining room to the courtyard and backyard, we have used a large plate of glass to erase the inner and outer boundaries. The front of the west house has no windows, the doors to receive wind and light are arranged to the East, Southeast and South to catch cool breezes and to minimize direct sunlight on the heated glass pieces. house in summer.Save this picture!© Trieu ChienSave this picture!SectionTo cool the house in the summer, the roof has been designed with a layer of insulation material. It is a layer of mesh and rock that is spread over it, creating a void with the concrete ceiling, allowing heat to be released quickly in the afternoon. In terms of shaping, we use simple shapes, with as few colors as possible, with the desire to bring a feeling of the most natural and relaxed for people in it.Save this picture!© Trieu ChienIn the courtyard, we plant a sesame bud, it will give shade to the living room and stairs on hot days. Two wall plaques run along the green area covered with climbing snails, both cooling the courtyard and bringing relaxation to the interior spaces.Save this picture!© Trieu ChienProject gallerySee allShow lessHouse on Lac Charlebois / Paul Bernier ArchitecteSelected ProjectsKing’s Joy Restaurant / Atelier FCJZSelected Projects Share ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/953674/trang-house-nguyen-thanh-trung-architects Clipboard “COPY” Save this picture!© Trieu Chien+ 24Curated by Hana Abdel Sharecenter_img Area:  290 m² Year Completion year of this architecture project Photographs:  Trieu Chien Manufacturers Brands with products used in this architecture project 2020 Vietnam Photographs ArchDaily Year:  Architects: Nguyen Thanh Trung Architects Area Area of this architecture project ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/953674/trang-house-nguyen-thanh-trung-architects Clipboardlast_img

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *